Sammanfattning av praktiken på STHLM FASHION WEEK

Datum: 2012-02-20 || Tid: 22:12:27 † Kategori: Skolan stylist/ uppdrag † Kommentera (0)


FUSION WALK - ROOKIES
Bilder tagna av mig och Camilla under vårat backstage arbete under Rookies i Greenhouse, Stockholmsmässan. Rookies är ett projekt som svenska moderådet driver som går ut på att hjälpa 12 "Nya" Designers att synas på olika sätt under ett år. Det är även en tävling där den bästa Designern kommer att utses av en jury i slutet av året.

Under dessa visningar fick vi vara med att förbereda, se till att kläderna hamnar på rätt modell, att de är strykta och agera påklädare. Även assistera Svenska moderådets Stylist Gustav.


SVENSKA MODERÅDETS STORA MODEVISNING + SHOWROOM
Ännu lite mer backstage bilder bakom catwalken vi har fotat, här vare lite mer fullt ös!
Riktigt trevliga modeller så var väldigt roligt att sammarbete med dessa tjejer och killar.

Ägde rum på drottninggatan i Svenska Moderådets egna lokal, här hjälpte vi till några dagar med förberedelser, styling och påklädning av modellerna. Riktigt häftigt var det faktiskt!

Utöver dessa projekt och visningar vi har varit med på har vi även fått gått på ett Seminarium om kommande trender, en trendbattle, varit i showrooms på olika mingel, fått träffa Maria Montazami och träffat hur underbara människor som helst på Moderådet.

Och sist men inte minst, så ska vi antagligen tillbaka och hjälpa till under nästa Modevecka som äger rum i Maj vilket ska bli jätte roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin