GLAD PÅSK


Lovet rullar på och igår blev det en roadtrip till Vingåker för att kolla om de hade något kul på outleten men det var bara skit haha. Sen åkte vi runt till lite trevliga inrednings affärer och fick med mig lite nytt till rummet. Alltid kul! Imorgon är det dags för Elmia, wiho!
Hoppas alla har ett bra lov och glad påsk på er!


Lights will guide you home


Har städat mitt rum hos mamma idag och flyttat om lite, skönt med lite variation ibland. Hann även en sväng till marieberg och lager 157 med mamma. Den rosa skjortan fick jag bland annat med mig hem. Har ju varit på jakt efter en rosa skjorta väldigt länge! 
 

Älskade lov


Spenderat dagen utomhus. Gått långpromenad med Fanny och suttit ute i solen. Så himla underbart med sol!
Nu ska jag agera frisör och slinga och toppa Fannys hår. Puss


Gossip girl mys


Ligger i sängen och glor gossip girl, finns inget bättre! Inte så mycket att skriva om men här får ni två bilder på en långhår uppsättning jag försökte mig på igår, blev Dock inte så lyckad. poss


Måndag


 
Ligger i sängen och är helt slut, har städat hela rummet och rensat ur lite kläder. Nu ska jag väl ta tag i 
pluggandet om jag orkar... haha. Har haft en helt okej skoldag iaf med bara hantverk då vi arbetade med 
en styling uppgift! Imorgon har jag också nästan bara stylistlektioner, hur skönt som helst. 

Min helg!


Lite summering av helgen, har gosat med världens finaste bebis och haft det mysigt. Ny vecka imorgon, och nya tag! Har massor som ska in nu innan lovet för sen har vi 3 veckors praktik. Projektarbetet ska vara klart och har knappt börjat på rapporten, bläää. På fredag är det party som bara den!!
Hoppas alla har haft en bra helg, puss.


Lugn helg för en gångs skull


 
Bilder lånade av jacquelin från förra helgen då vi firade hon hade fyllt 18! Den här helgen blir lugn, man måste ju ha lite krogen uppehåll ibland haha kan ju inte alltid springa där. Igår körde jag runt på lite folk och hade det trevligt och idag är jag barnvakt så då blir det bebis mys. Har hur mycket plugg som helst jag ska ta tag i också, blä. Puss