Boy aint never loved one like you



Du är det finaste jag har!
Nu ska jag krypa ner i sängen och sussa, natti!

Love



myspys


Mys kläder på, har legat och degat i soffan ett bra tag orkade inte pallra mig upp till stan, det får bli imorgon för då ska jag och min kära mamms shoppa loss. Nu ska jag visa min kockunskaper och steka pankakor tills freddan kommer hem. Sen väntar en jävla massa matte som jag måste göra, surt.  


knappast osynlig!


Så här fick emma gå runt resten av dagen haha efter att jag hade varit där och kladdat med penslarna, syndes det gjorde hon kan jag säga! Glittret jag la över skuggorna blev inte så bra för det var väldigt svårt att få fast, men med lite eyepremier fastnade lite iallfall.
dessa skuggor använda jag

Frida och Emma


Haha jag och emma på datan! Kom hem för en stund sen och nu ska jag ta mig något och äta, sen ska det damsugas sen blir det nog ut och fota lite eftersom det är sånt bra foto väder, jippey.

Dessa gosaker ska bli mina!


När jag får studiebidraget ska jag beställa hem dessa gosaker på Jfr.se som har sjukt snygga smycken till väldigt bra priser!

lite shopping!


Blev en sväng på stan efter skolan med emma. En palett med skimmriga skuggor från HM och brun utan sol från Åhlens. Har aldrig testat den förut men alla säger att den ska vara så mycket bättre än Dove's så upp till bevis! Fick också med mig en söt topp och ett par tights från Monki men dem fastnade tyvärr inte på bilden. Nu ska jag städa upp lite på rummet sen har jag lite att pyssla med i kultur/stil historia och trendspaning.

I am who I am


Nu ska jag krypa till sängs utan mitt hjärta, tragiskt.
Godnatt

du är lycka


älskar dig mitt hjärta! <3

blåbärs soppa med grädde


Sitter och äter kall blåbärs soppa med grädde i, det är jätte gott även fast det kanske inte ser så gott ut på bilden. Blev hemma från skolan idag, vad är detta för något? Har varit rätt dålig jätte länge nu. Ska ta en till alvedon och lägga mig ett tag!

min lilla prins


Mamma och lillebror
Sitter framför tv'n med min lillebror och äter apelsin och har det mys. Snart ska jag ta och hoppa in i en varm dusch sen ska jag gå och lägga mig tidigt! Imorgon är det äntligen fredag och då kommer älsklingen min! På lördag ska vi fira tio hela månader med att gå ut och äta på något fint ställe och bara ha det mys. Ska också försöka gå och klippa mig och färga håret i helgen!

smoothie



världsbäst!<3




...


Jag var helt död på förmiddagen och sov typ till fyra fem. Då vaknade jag iaf på rätt sida, nästan iaf. Gjorde mig i ordning lite och drog upp på stan med Fanny och träffade lite folk tills nu. Det var rätt ganska väldigt trist men bättre än att sitta hemma. Huvudvärken gick tyvärr inte att sova bort heller, mamma säger att jag har fått en lätt hjärnskakning sen elias nockade mig i sömen, trist. Kallsvettas som en gris typ, usch ja.
Nu ska sminket bort sen mys kläder på!

makeup!


Tänkte ta och uppdatera lite men är ju rätt dålig på det. Nu är en vecka i skolan avklarad, det har varit en kul vecka. I både torsdag och onsdag fick vi sminka. Och det är ju aldrig tråkigt, sen har vi jobbat väldigt mycket med stilhistoria då jag jobbar om 10-talet.
Idag har jag hitills bara vilat ut sen skolan slutade men snart kommer älskling och då ska vi försöka hitta på något kul och hemgjort pizza ska vi med äta mums.

tonade en bronze/guld/brun skugga på Jacquelin, la en lila/svart skuggning på Emma och la sedan på transparant glitter!

KAOS


då har man varit i skolan idag då, ovant. Hade det lite kämpigt imorse när jag skulle ta mig upp efter bara fyra timmars sömn, men det funkade och jag traskade iväg till skolan lite lagom halvdöd. När jag skulle hem fick jag för mig att ta bussen eftersom jag fick ett busskort i skolan (LYCKA) mohah men med min otur så kom tyvärr bussen aldrig så bestämde mig ist för att traska hemmåt. Lyckades då att halka två gånger.
Nu har jag en massa plugg och arbeten som väntar i en stor hög, fy för skola. 


klantiga frida


idag har jag gått och tappat bort mobilen i snön, och antagligen har någon tagit den efter som jag inte hittar den. Och jag tappade den på en sträcka på högst 10 meter, när jag skulle gå från trappan till bilen. Helt oootroligt.
Men även gjort massa roliga saker idag som träffat min malin även kallad Blondie sis' från förr. Mohaha.
Vi traska runt på stan i snöovädret. Jag fyndade ordentligt, ett par skidbralls från Core, en mössa och ett snyggt linne. Imorgon hoppas jag få åka lite skiiis i höjden, annars får jag fixa upp ett litet hopp i my backyard.
Gudars vad jag längtar till att få komma iväg till sälen!