u n d e r b a r tfar far away


Ligger i sängen och degar, är rätt så död. Håller även utkick om jorden kommer att gå under? klockan är 18.05 och har inte märkt något så;). Gårdagen spenderades med bästa Jacquelin och emelie plus en massa annat super trevligt folk i kumla. Ingen alkohol för min och Jacquelins del pga av pencilin, men visst hade vi super skoj ändå. Sedan spenderade jag natten hemma hos henne och hade en super mysig förmiddag. Bilder blev det dåligt med tyvärr.
Peace!
Här har ni bästa efterfests låten!


Be your own heroin


Tecknar klart min "kollektion" om ska vara inlämnad på fredag, segt. Går inte bra för mig.
Idag har jag sprunigt fram och tillbaka till läkaren. Tatt prover och väntat på svar, usch.
Får resten av svaren på fredag. Några bilder från london har tyvärr inte heller dykt upp än, men puss så länge. Lever gör jag iaf!

London, ett minne för livet!


I fredags natt kom vi, bästa älskade HVST10 hem från London. Vi har haft så otroligt roliga, hur kul som helst att vara med mina bästa tjejer dygnet runt. Vi har shoppat massor säger bara en sak PRIMARK. Åker man till London är det ett måste, måste måste. Vi har gått, gått och gått för att titta på allt som finns att se i stortsätt. Kommer alltid att minnas den här resan! Den här resan har fått mig att ångra mig, jag vill inte byta efter sommaren. Jag vill gå resten av gymnasiet med dessa underbaringar. peace

when words fail music speaks


Äntligen fredag, behövligt.
Varit och kollat på ännu en lägenhet idag med mamms.
Ikväll ska jag nog bara vara hemma och tare lungt med mina syskon. Mysmys.
På tisdag bär det av till London med bästa gänget,  mysigt.
Nu ska jag tecknaa klart min teckning och fortsätta kolla barnprogram med freddan!

Sjukling


Hej!
Ligger hemma i sängen och sjuk. Feber och halsont, tufft. Har inte tid att vara sjuk, spyr nästan bara jag ser hur mycket plugg som ligger där och väntar. Mår illa av att bara tänka på skolan, på matten. Skulle ha pluggat igår som jag hade bestämt men som vanligt var jag upptagen med att göra absolut ingenting, konstigt.
Som tur är drar vi HVST10 iväg till london nästa tisdag, skönt säger jag bara.