Mitt livs bästa kväll


 
Lite bilder från mitt livs bästa kväll som Camilla och jag tog med hennes kamera. När jag kollar på bilderna kan jag inte förstå att vi har varit så nära honom, att jag har sett honom. Haha det är helt sjukt, igår var jag fan helt depp. Vilken upplevelse det var iaf, ni som inte köpte biljetter lär ångra er iaf, och inte lite heller. Helt klart det bästa jag någonsin har gjort och absolut det finaste jag har sätt. 
 
Justin Bieber♥

Finner inga ord!!


Det känns så jävla sjukt att ha sett Justin på riktigt, med egna ögon. Kunde inte riktigt inse att det var på riktigt och kan fortfarande inte det, jätte konstigt. Visste knappt fall jag skulle gråta eller skrika när han dök upp på scenen. Men det var bra, riktigt bra. Kändes mest som jag stod och skrek eller ba tittade, stirrade. Vart typ helt tyst ibland bland alla tusentals tjejer, sån himla mäktig känsla. Gud nu är jag typ tom på ord och känslor, helt klart är jag kär i Justin. Vilken kille, hur jäkla snygg är han inte...!? Helt klart är detta mitt livs kväll, mitt livs upplevelse. Kommer kunna leva på detta länge. Bilder och filmer kommer så småningom. Nu ska jag försöka sova.


Justin Bieber


Idag är dagen jag väntat på, väntat på sen ett år tillbaka. Kan inte förstå att jag ska få se honom. Kan inte ens föreställa mig hur det kommer vara. Att få se och höra sitt livs kärlek hur jäkla bra födelsedags pressent är det inte?? Så sjukt glad över att jag har en sån bra vän som dig Camilla. Tusen tack. Är hur taggad som helt, kommer ju typ dö när jag ser honom. 
 
 
 

I can’t keep my mind off you


Godmorgon!
Nu är jag typ frisk förutom att min kropp gör så himla ont, ryggen blää.Men esh idag är fredag!!
 
 

Sjukling


 
Vaknade upp igår och mådde hur dåligt som blev det bara värre, massor av feber och illamående. Ont i hela kroppen och kan knappt röra mig. Gick inte upp ur sängen på hela dagen i sort sätt, idag är det något bättre och ingen feber. Nu ska jag försöka få i mig något att äta. Bläääääääää
puss

Cause what I’m feeling is amazing


 
Instagram bilder. 
Sitter i skolan, gör absolut ingenting. Eller jo, hade börjat på min uppsatts i religion och hade skrivit en del   lyckades dock att dra ur sladden till datorn eller ngt skit så den stängdes av iaf så nu är jag på +-0 igen. Haha men vad gör det, är på super bra humör haha nu ska jag gå upp på stan och köpa mig ett par skor
puss.  
 

Higlighting & Shading


Här kommer en enkel guide från min bok/projektarbete om hur man skulpterar och formar ansiktet med hjälp av highligting och shading, alltså ljusa och mörka skuggor. Jag använder Make Up Stores ögonskugga Muffin som highlight och som shader gillar jag Make Up Stores microshadow smog. 
 
Lycka till! 

Helgen


Hej på er!
Ligger i soffan och dör lite som jag gjort i stort sätt hela dagen. Har kört på en två-dagars i helgen så är helt slut haha men har haft en sjukt rolig helg. I fredags var det strömpis som gällde och igår blidde det Frimis, riktigt party. Har inte så mycket mer att säga och är helt slut, neeeeeeed some more sleep tack. Måste vara pigg till imorgon. Juste har ockaså inteförskaffat mig en militärväst och ett par nya boots som ni ser på bilden!

T I P S


 
Är inne i en doftljusperiod nu, haha ljus överallt så måste tipsa er om dessa mysiga och otroligt fina ljus från Voluspa.