HELGEN


Helgen har varit fantastisk! Veckan var mindre bra, legat i 40 graders feber och mått piss. Har inte varit så sjuk på länge. Piggnade till och spenderade en mysig fredag tillsammans med mina småsyskon, trevlans. Igår slog jag och Bea på stort, nämligen drinklördag haha. Satt på lilla Örebro och drack sen vidare till Frimis och dansa lite. Inga fel.

Kämpar


Hur fan överlever man att förlora en del av sig själv egentligen
Massor av instagram bilder från senaste tiden..
Det är tisdag och jag längtar redan efter helg, längtar efter att få ligga i sängen och glo gossip girl istället för att plugga. Skolan dödar mig, även fast vi precis har haft lov. Så jävla mycket just nu vill bara att det ska vara över, matten jaa det är det värsta av allt. Vill bara packa en resväska och dra i väg långt långt bort. Två saker har jag iallafall att se fram emot, Praktik på sthlm fashion week och studentkryssnigen. 
 
 

Lights will guide you home


Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar.. Ligger i soffan och dör lite, hade en kanon kväll igår på strömpis och idag väntar ännu en utång. Min bästa underbara älskade vän Camilla fyller äntligen 18 och det ska firas.