Hemma


Borta bra men hemma bäst?
Äntligen hemma, ska hoppa in i duschen nu och packa upp lite grejer. Sen kommer det bilder i massor från dem yber fina dagarna i sälen, PUSS.

Stylisttävlingen avklarad


För ett tag sen kom jag hem från stylisttävligen, men tyvärr blev det ingen vinst för mig och Evie men grattis till Jaquelin och Lina och deras frisörer. Har iaf haft jätte roligt, sminkat, stressat runt i alla affärer. Poängen med tävligen var att man skulle kombinera ihop en outfit för 7 000 och 5 000 skulle sitta på kroppen. Det var inte så jäkla enkelt nej, samtidigt skulle man jobba jätte profsigt och tänka på massa andra saker. Snart ska jag och familjen åka och fira Elias och jag stannar där över natten och åker direkt till Sälen. Så det här är nog sista inlägget på en vecka. Massa pussssar

Grattis på födelsedagen mitt hjärta!


Grattis världens finaste! ♥
Love you
Nu ska jag sussa, så godnatt solstrålar.

Bättre sent än aldrig


Tj0,
Har precis kommit innanför dörren, har varit och käkat med mina fina vänner Jaquelin och Camilla. Först satt vi på Saigon och åt jätte gott och snacka massa skit ja, helt plötsligt var klockan 9 och vi fortsatte till mcd där vi tog en glass och varm choklad. Självfallet så bräde Jaquelin sig på tungan, stackare.
Nu sitter jag här i sängen och ska börja packa till sälen, åker nämligen tidigt på söndag morgon. Imorgon har jag fullt upp hela dagen, så fram över i en vecka kommer min uppdatering suga bara så ni vet.
Klockan halv tio imorgon är det samling på Vågen sedan drar stylist tävlingen igång, är mer än taggad yes. Jag och Evie ska helt klart ta segern har vi bestämt. Senare bär det av till älskling som fyller där jag ska spendera min natt, Mys.

Sunshine


Tj0!
Har varit på stan idag hela dagen känns det som. Har sprugit runt i massa affärer och tittat kläder och ätit på La baguette med elias och mams. Mysigt. Imorgon är det äntligen fredag men har inga som helst planer?? Vet iaf att jag ska upp tidigt på lördag.. Har inte mycket mer att säga ska spendera min tid med elias ist. Juste har nyss sökt lite mer sommarjobb, i'm gonna makee money. Yepp
PUSSAR ♥

Skoter


Några bilder från igår när vi körde lite skoter i fjugesta på den sista snön som var kvar men kul var det. Inte den bästa kvalitén direkt men dem får la duga.

Drar till gymmet!


Tjenna, ska straxt springa iväg till gymmet och bränna lite kalorier. Sen när jag kommer hem lägger jag in lite bilder från igår när vi åkte skoter. Jag och elias hade en toppen dag i går, fick jätte fina rosor ihhi.

Hello sunshine



ph weheartit.com
Har precis kommit hem från stan, har ätit glass med bästa tjejorna i blåsvädret och gått runt och tittat lite gran. Humöret är på topp idag, sol, ätit glass, min och elias 1 års dag, och massa mys ikv. Kan det bli bättre? iaf nu ska jag plocka upp lite kläder i mitt rum och bädda sängen, inte mina strakaste sidor direkt. Sen ska jag fortsätta sy dit nitar på mina jeans short, kreativ as I am. Kramkraam

Bla bla bla....


Hej gobitar,
Snart är den här måndagen slut, jag hatar måndagar. Allting är så segt, men nu är det så här att jag ser fram emot en massa saker som händer i veckan och i helgen så den här veckan kommer gå fort, nästan springa förbi känner jag. Men jag hoppas på att den här veckan kommer bli en riktig guldvecka, imorgon ska jag köra skoter på den lilla snön som finns kvar. Livet är la underbart vaa? På söndag sticker jag till sälen också, kan det bli mer guld. Naej, nu ska jag ta i tu med lite glosläsning kanske. Har inte mer att säga så, natti solstrålar.



ett helt år! ♥


Imorgon har jag och elias ett år, ett helt jäkla år. Det är gymt.

Jag minns dagen då det blev du och jag den 22/3-10 som om den var igår, vi låg tätt intill varann och tittade i varandras ögon. Jag hade fjärilar i magen, det bara fnittrade och bubblade i hela kroppen på mig. Jag kände på en gång att den här killen är speciell. Det här känns äkta. Vi började träffas mer och mer och hittade alltid på massor av kul. Vi spenderade mycket tid tillsammans med Iza och Anton och vi hade alltid lika roligt. Mest sprang vi nog runt på stan och gjorde ingenting? Tiden sprang iväg och våren började ta fart. Du hade otur och blev sjuk, men det hindrade inte mig från att ta bussen till dig för att få ligga bredvid dig ett tag och lyssna på lite musik med dig. Din närhet är trygghet för mig hjärtat. Sommaren smög sakta fram och jag åkte till spanien. Det gjorde ont att vara utan dig, det gick inte en ända sekund utan att jag tänkte på dig kan jag lova. Jag minns att vi hade varit tillsammans i tre månader då. Resten av sommaren delade vi i stortsätt varenda dag. Resten av året har bara flytet på, vi har delat glädje, skratt och delat sorg. Vi har pussats och vi har kramats men vi har också gjort tvärt emot. Dina armar runt min midja, dina varma andetag i min nacke, dina läppar emot min kind. Låt det alltid få vara så.

Elias Jansson, jag älskar dig så oerhört mycket.

Jag är otroligt glad över att just jag får skapa minnen tillsammans med dig, att det är just mig som du pussar godnatt och visar din kärlek till. Du är underbar älskling.

Det finns inga ord för dig hjärtat,
LOVE




Depp väder...



Hejsan
Depp väder idag, grått tråkigt och dött och ja som sakt det smittar av sig, blää. Just idag vill jag har sommar mer än något annat, det är så det ligger till. Idag i skolan har vi förberätt oss inför stylist tävlingen på Lördag på Vågen har också skrivet prov på samhällskunskapen och det gick fane mig bra! Nu ska jag tat lite lungt och lägga mig i soffan och bara slappat, seg som man är. Senare ikv ska jag och fredde hitta på något skoj med pappa som kom hem igår, najjjjz. Pussss

Tell it again bro, it was a cool story.


Sitter framför tv'n, skulle egentligen plugga. Men hur lätt är det när både tv och facebook finns?! Har prov på lag och rätt imorgon och känner mig för tillfället inte särskilt kunnig på det området, yes. Men ska fane mig försöka göra ett ryck snart och läsa lite i boken iaf.
weheartit.com

SUPER SNYGG!


http://bikbok.com/en/special-offers/Alle-jeans1/
Två stycken sånna här fick jag med mig igår, en hel svart och en svart och vit mönstrad. Den på bilden var inte alls lika snygg irl. Men får väl låna mammas om jag skulle bli sugen på den!;)

Wow, vilket vårväder! ;)


Har spenderat i stort sätt hela dagen ute i det fina vårvädret så passade på att fota lite granna förut. Puss

Hemmakväll


Har precis ätit massa tacos som jag och elias har lagat. Marie och hennes yber söta hund Donna är också här, ikväll blir det alltså en lugn och skön hemmakväll. Dagen har spenderats på marieberg med mams och elias och därifrån fick jag med mig två jätte fina byxdresser typ. Igårkväll blev det som sakt bio med underbara tjejor och kan säga att filmen var kanon!

Sjukling


Ligger i soffan halvdöd, har varit hemma från skolan idag. Har världens huvudvärk och är skit seg, trist.
Har precis kollat Last song och bölat en skvett. Trodde inte alls att jag skulle gilla filmen men gud så fel jag hade, den var super fin. Och oj så snygg han killen är. Nu ska jag ta och käka lite, puss.

Kommer inte på någon rubrik..


Hallojsan
Elias lagar pittypanna och steker ägg, duktig kille va. Jag sitter snällt och tittar på mohah, har världens huvudvärk att skylla på. Mår inge vidare, har varit helt kallsvettig hela dagen och haft ont i huvudet. Vill bara gå och lägga mig bums. Imorgon är det fredag och då blir det självklart att titta på Hur många lingon finns det i världen? Med tjejorna, super.

Skidor är livet


Några härliga bilder på från 9ans klassresa.
Fick ett trevligt samtal från saknade Karin förut som undrade ifall jag skulle med till Romme på lördag och det tackar men ju inte nej till! Så troligtvis blir det alltså en tipp till romme, efterlängtat som tusan!

London ♥



Kort dag i skolan idag, från 10-12 typ. Allt till London är bokat nu, mykke trevligt plus att vi får önska vad vi ska besöka, jag vill lätt till priemarkt eller hur det stavas och till det där vaxdocks museet. Kommer bli super förutom att vi ska flyga hem fredag den 13de. Efter skolan var jag duktig och gick och tränade med Jaquelin. Ikväll kommer elias hit, har inte sett han på år och dar känns det som! Saknad äru. PUSSISAR X

Det finns nog inget som jag hatar så mycket som mobbning!


Ligger i sängen och kollar klart de sista delarna av filmen Älska mig. Det är så hemskt, jag hatar mobbning. Jag tål inte det här, fy. Har skäkert världens mascararänder på kinderna nu. Blä. Alla borde se den här filmen, vissa kanske tänker om då. Scenen i del fyra när hon ställer sig framför tåget och spänner hela kroppen samtidigt som hon skriker, det gör så jävla ont i kroppen och se det. Förstår inte mening med att klanka ner på någon så mycket så det leder till självmords tankar, det gör så jävla ont. Hur är det ens möjligt att beté sig så mot en annan människa, jag förstår verkligen inte. De lär ju fattas något på dessa personer. Önska att man kunde byta plats på de som har betätt sig så mot en annan, så att det får känna hur de känns. Nu ska jag fortsätta titta fast det gör så jävla ont i kroppen att se, som sakt alla borde se den här filmen.

Älska mig - 6 delar på youtube


Håller på att titta på filmen Älska mig som finns i sex delar på youtube, den finns tydligen inte att ladda ner? Filmen handlar om Alice 15 år som inte blir accepterad för den hon är och om Josse som inte vågar visa att hon egentligen bryr sig. Är inne på andra delan nu och usch så berörande den är, kan lätt säga att den är en sévärld film!
Här har ni första och andra delen


Hur många lingon finns det i världen?


Vet ej om den här filmen har haft premiär än? Men en sak som är säker den här filmen ska jag och fanny lätt se! Mohah den verkar vara super skön.

fuck this shit, i'm going to Narnia.


Ligger i soffan och är helt slut, proppmätt och har världens huvudvärk. Jag hatar söndagar! De är helt klart onödiga dagar, tragiskt. Vädret är ju inte bättre heller, grått fult och taskigt. Ska slå på en film och gotta mig med min BJ mohah och glömma bort att det är söndag för ett taag, tjo0

din mamma borde lärt dig lite granna.




Dunkar för tillfället sönder mammas oskar linnros skiva, han är för grym! Ska snart traska iväg, eller jag ska faktiskt cykla!? har inte cyklat på tusen år, haha. Btw lagt märke till att jag ser jätte arg ut på bilden, kom och tänka på det nu. Ska oxå inviga mina nya convers, finns det något fulare än nyaa vita skooor? bläshh. Vi höres!

kärlek är inte att hitta någon att leva med, kärlek är att hitta någon man inte kan leva utan .


Sitter just nu för tillfället och sorterar lite kort som ska sättas in i album.
Imorse vaknade jag och elias runt klockan sju och var hur pigga som helst, vid tio drog vi upp till stan. Där inhandlatdes nya converse eftersom mina bara bestod av trasor, sen har jag också haft utvecklings samtal. På en lördag? Jepp, kändes as käppt att gå till skolan som var helt öde. Ikväll ska jag kolla på Oskar när han uppträder på någon konsert, trevligt trevligt.  hej så länge X

Svenska moderådet


Idag var svenska moderådet i skolan och pratade om höstens kommande tränder och inspirationskällor, riktigt intressant. När jag hade slutat drog jag upp till stan och mötte Elias. Vi gick och käkade på La baguette, gott! Nu ska jag lägga mig i soffan och baraa chillaaa, har inga läxor eller någonting.

F r i d a y n i g h t .


Här kommer dem efterlängtade bilderna från i fredags, super. Kom just hem från skolan och ska nu göra lite käk sen får jag se vad jag hittar på. Kanske en runda på stan med mammi? well, hörs!

t a g g a 18års fezZT!


halloj
har precis duschat och ska snart börja göra mig i ordning för ikväll. Det kommer bli maaxxat till max känner jag. mohaha, yes tre rätters och allt, Jacquelin du är så duktig! ;) Ska tagga vidare till lite musik och hela köret, gudbaj

h a p p y f a c e


Finns det något härligare än att glida runt i backen på skidoor? Nej skulle inte tro det, livets liv lätt.
Har precis planerat att jag ska åka skidor imorgon eftermiddag, kmr bli super duper men skulle
mer än gärna få ett par nya skidor, men får överleva till nexxxt säsong.

I've gone crazy from the moment i met you ♥


Hallo
Ligger i soffan dötrött och glor på något bigbrother program från veckan, så jäkla patetiskt. Nu ska jag ta sno en avfannys chokladbollar, möms. Senare ikv kommer min älskling och då ska han hjälpa mig och fräga håret, superduper. Håller också på att försöka bestämma mig vad jag ska ta för iv val.. jäkligt sugen på filosofi eller etik och livsfrågor, fåår la se va de blir. Puss