I'm lost with my own mind, why.


s å j ä v l a r ä d d
seeing people change isn´t  what hurts.
what hurt is remembering who they used to be.

Cuz you are amazing in every fuckin way


Tack för alla som gjorde min kväll på frimis, speciellt camilla och hennes kompis.
Trött som ja vet inte vad, slockar när som helst. Go'natt solstrålar.

Hello sunshine


Vilket väder.
Imorse var jag och klippte mig, det behövdes. Nu sitter jag ute på altan och bara myser i solen med sotify som sällis och pratar med camilla på msn! ♥ Igår stekte jag mest i solen, och träffade denise sen camilla. Mysdag jepp. I lördags vare grillning i stads med fint folk, super mysigt var det. 


Frisören lockade mitt hår!

Fina vänner ♥


Hej på er!
Nu kan jag lova er att det är en mycket gladare frida som skriver!
Sista dagen på praon idag, gick galant och fick gärna komma tillbaka. Kom hem för ett tag sen, varit med två jätte saknade fina vänner och nu ska jag krypa till sängs. Tack för att ni finns ♥

Dear whoever is reading this, don't forget to smile today.


Ligger i sängen och lyssnar på musik, huvudvärken har börjat släppa som tur är och jag har lyckats gjort lite nytta. Funderar på vrf jag ens har en blogg, jag är inte den typen som lägger upp dagens outfit osv. Näe men jag gillar att skriva av mig, rensa tankarna en aning. Känner att det mest har varit deppinlägg den senaste tiden, men usch nää slut med det hära. Jag vill testa nya saker, jag vill leva livet, jag vill skratta! Näe nu är jag rejält trött och ska ta och sussa, godnatt godningar.
Förresten imorgon är det torsdag!Slänger in en bra låt för att väga upp all deppighet!

The most definitely incredible!


ph: we heart it

Fuck you veryveryyyyyy much


Bjuder på dessa fula bilder, fick nämligen med mig denna snygga tröja med mig hem från H&M idag. Snart ska jag ut med familjen och käkaa på någon restaurang, svälter snart ihjäl. Har haft världens jävla huvudverk hela dagen så egentligen vill jag bara gräva ner mig i sängen och sovaa tills den 10de maj!!! KYSSSS

Första dagen på H&M avklarad


Har plockat upp smycken, märkt priser hängt tillbaka kläder och lite annat. Skojit. Nu ska jag städa upp lite i rummet och sätta mig och skissa på min andra facktecknings uppgift där jag ska ha ett annat tema. Imorgon börjar jag inte förs 11, skönt!

Sol och värme = livets liiv!


Sitter i solen och steker med ett glas oboy, hittade inget annat. 25 grader i solen, inte dåligt det inte.

I swear it’s one thing after another one. F-ck it I’m done with this


De senaste dagarna har varit sådär, upp och ner. Men i stort sätt går nog allt bra nu. Idag är jag ledig, och imorgon börjar min APU på hm. Känns rätt skönt att komma bort från skolan ett tag.
I just tryin' my best..  but I never get the right solutions.
Forever chasin’.

It makes me down


I'll be okey just not today.
Världens jävla hosta och jag mår piss.
weheartit.com

ÖREBRO CUPEN


Ikväll har jag jobbat i kiosken på örebro cupen och sålt godis och korv, mycket trevligt hah. Nu ska jag straxt krypa ner bredvid elias som redan har slocknat.. Har inget mer att säga om denna dag så puss och godnatt.

Rest in peace my darling


Love you my angel
Min älskade lillevän Kallekanin finns nu inte längre.
Har märkt att det varit något fel på honom de senaste dagarna och igår när jag var ute med honom kunde han knappt gå. Han bara vinglade fram och tillbaka så hoppas du får det bättre nu. Men hemskt, såg hur han fick panik i buren och han lät jätte konstigt sen bara pang föll han. Tråkigt. Love you anyway.
Nu ska jag tvätta bort smink och krypa ner i sängen, har nyss spenderat några timmar med pennor och blocket. Tecknat. Godnatt och så hoppas vi på en lite mindre blåsigare dag imorgon.

It is written


Har preics kollat klart på världens finaste film typ, nämligen slumdog millionarie. Så hemsk med endå så fin. Vet inte hur många gånger jag har tittat på den, men alltid lika bra. Och musiken, så jäklans fin. Omöjligt att inte beröras av den här filmen.

MITT HÄRLIGA SÄLEN!I'm up and I love you!


Idag har saker och ting ordnat upp sig som tur är. Det mesta har ordnat sig iaf. Jag är glad, första moppe turen för säsongen är avklarad och snart ska jag ut och övningsköra, jag är också såå in love.

I want you so


All those arrows you threw, you threw them away
You kept falling in love, then one day
When you fell, you fell towards me
When you crashed in the clouds, you found me

Oh, please don’t go
I want you so
I can’t let go
For I lose control

Get these left handed lovers out of your way
They look hopeful but you, you should not stay
If you want me to break down and give you the keys
I can do that but I can’t let you leave

Oh, please don’t go
I want you so
I can’t let go
For I lose control

.


Tårar, trårar och trårar.
förstår inte varför jag slösar energi på sånt här. Godnatt

e x p l o d e d .


Äter nya polly och gör klart mitt arbeta och lyssnar på grym musik. Förövrigt är jag jätte arg, förstår inte varför vissa ska vara så egoistiska.

TACK MINA FINA VÄNNER!


Först och främst vill jag säga att jag är så himlans tacksam för att jag har så fina vänner som alltid ställer upp. Ni vet vilka ni är och jag älskar er! Finns inte ord för hur bra ni är ska ni veta.
Senaste dagarna har varit jobbiga, idag känns det som om jag bär på en stor tung sten som tar all min energi. Har ingen ork, vill bara bädda ner mig i sängen. Har tusentals saker jag måste göra, matte,matte och blä.
I need you more than air when I'm not with you,
Please don't ask me why, just kiss me this time
My only dream is about you and I
I need you more than air when I'm not with you,
Please don't ask me why, just kiss me this time
My only dream is about you and I

Fackteckning


Sitter och skissar lite på min uppgiften i fackteckningen men har fortfarande svårt för att komma på något direkt tema. Men här har ni iaf ett litet smakprov ;) Uppgiften ska innehålla ett antal plaggskisser smat två/en modell, tygprover och den färgskala man tänkt sig. Känner lite panik för allt ska vara klart till fredag.

Oh, please don't go


i hate that moment when suddenly my anger turns into tears.
Har suttit och tecknat och låtit tankarna falla fritt och lyssnat på massa lugn musik.
Och nu känns allting mycket lättare och bättre, känns som om en tung sten har lossnat.
Ska fortsätta teckna lite sen blire bingen utan världens bästa elias. Love you.
Här har ni en fin låt som jag fastna för i Water for elephants trailern.


Life's a bitch. Oh no, wait. That's you.


Är hemma från skolan idag, är dyng förkyld och har ont i hela kroppen. Känns sjukt jäkla segt, blir att ligga i sängen hela dagen och dricka te. Igår var jag iaf en sväng på stan eftersom det var tjejkväll men dessvärre hittade jag ingenting. Letade efter något fint till dopet på söndag men får väl rota fram något. Yes men nu orkar jag intee sitta här länge, vi hörs när jag mår bättre! Puss